Terug van weggeweest – een korte update!

Van de Groep Vertalingen - Vertalingen & teksten

Terug van weggeweest – een korte update!

Dat is lang geleden! Zeg maar gerust een eeuwigheid. Ruim een half jaar heb ik niets meer op mijn zakelijke blog geplaatst. Ik heb er een goede reden voor, want er is in dat half jaar een heleboel gebeurd. Ik praat je even kort bij!

Op 6 juni 2019 is onze dochter Lotus geboren. Alle clichés zijn waar. Ook bij een tweede kindje ben je weer net zo verliefd. Het is een droom om Lotus’ mama te mogen zijn. We hebben een onrustige start gehad met elkaar, maar inmiddels zijn we allemaal aan elkaar gewend en is het ergste newbornleed achter de rug. We genieten van haar!

Inmiddels ben ik alweer ruim drie maanden aan het werk. Het is spannend om als freelancer weer aan de slag te gaan na een zwangerschapsverlof van 4 maanden. Net als tijdens het verlof van mijn zoontje, vond ik het nu ook weer spannend. Zijn er nog wel klanten als ik terugkom? Heb ik wel werk? Wat als er geen opdrachten binnenkomen? Maar gelukkig bleken die zorgen net als 2 jaar geleden niet nodig. Er waren klanten en er waren opdrachten, en die zijn er allebei nog steeds. Ik had het tijdens mijn eerste werkweek alweer lekker druk en dat is sindsdien niet veranderd. Precies zoals je hoopt dat het gaat!

De komende periode ga ik weer actiever aan de slag met mijn blog. Heb je vragen over het leven als freelancer, over vertalen of over tekstschrijven? Let me know, want dan tik ik er een stukkie over.