Vertalen & schrijven

Toen ik met mijn masterstudie bezig was, moest ik een studierichting kiezen: tekstschrijven óf vertalen. Na het afronden van mijn bachelor in Engelse taalkunde en Spaanse taalkunde, leek de studierichting vertalen de meest logische keuze, maar gezien de hoeveelheid teksten die ik in mijn leven geschreven heb in opschrijfboekjes, agenda’s, Word-bestandjes, dagboeken en waar-dan-ook, vond ik de studierichting tekstschrijven eigenlijk net zo logisch. En daarom deed ik het gewoon allebei.

Vertalen

Ben je op zoek naar een goede vertaling van het Engels naar het Nederlands of van het Nederlands naar het Engels? Ik zit al klaar! Ik vertaal verschillende soorten teksten, kan werken in verschillende vertaaltools en schrik niet van deadlines.

Tekstschrijven

Schrijven is mijn lievelings! Of het nu gaat om teksten voor een website (SEO), een blogpost, een flyer- of brochuretekst, of een zakelijke e-mail, en of je doelgroep nu jong of oud is: ik ben je man (eh, vrouw).

Corrigeren en redigeren

Ben je zelf al een eindje op weg, maar verdwaal je toch in je tekst? Loopt je tekst niet lekker, ben je de structuur in je tekst kwijt of wil je zeker weten dat alle dt-fouten en andere spelfouten je tekst uit worden gejaagd? Dat is toevallig precies wat ik graag doe.

Social media

Volg je me al op Twitter en Instagram? Gauw even doen, want ik ben altijd online. En dat is ook waarom ik je goed kan helpen bij het bijhouden van jouw social media. Ik schrijf niet alleen de teksten voor je posts, maar kan ze ook voor je inplannen of plaatsen. En terwijl ik hard aan het werk ben, krijg jij op die manier slapend nieuwe klanten!

Overige diensten

Een andere vraag? Leuk! Mail me, bel me of vul het contactformulier in, zodat we samen kunnen kijken of we met elkaar kunnen samenwerken.

Kan ik je ergens mee helpen? Leuk!