ZWANGERSCHAPSVERLOF!

ZWANGERSCHAPSVERLOF!

Het was al een tijdje wat stiller op mijn website. De laatste dingetjes afronden, vertalingen opleveren, de laatste teksten schrijven… het is ongelooflijk hoeveel er komt kijken bij het afronden van je werkzaamheden voordat je met verlof kunt. Het slokte mijn tijd en energie behoorlijk op!

Maar inmiddels is het zover. Na een zwangerschap van precies 37 weken is het eindelijk tijd om met verlof te gaan. Een beetje laat, want ik moest gewoon nog te veel dingen afronden, maar inmiddels is het moment daar om de boel vier maanden lang los te laten en in mijn babybubbel te duiken. Ik houd enorm van mijn werk, maar het is gek wat een zwangerschap met je hoofd doet. Net als vorige keer is de behoefte om de boel de boel te laten en me te focussen op de aankomende periode heel groot, en daarom is het heel fijn om te kunnen zeggen dat mijn verlof is begonnen.

Tot half augustus zal ik (vrijwel) niet werken. Mocht je toch een vraag hebben, dan kan je altijd mailen en dan zal ik daar ergens in augustus op reageren. Tot die tijd duik ik in mijn babybubbel en wens ik je een prachtige zomer toe!